Rock Extensiv

Bau einer RAU Rock Extensiv Lärmschutzwand in Dortmund
Bau einer RAU Rock Extensiv Lärmschutzwand in Dortmund
Rau Rock Extensiv
Bau einer RAU-Rock-Extensiv- und Aluminiumlärmschutzwand in Hamburg
Bau einer RAU-Rock-Extensiv- und Aluminiumlärmschutzwand in Hamburg
RAU R3 Steilwall auf begrünter Böschung
RAU R3 Steilwall auf begrünter Böschung
RAU R3 Extensiv
RAU R3 Extensiv
Bepflanzter R3 Steilwall von RAU in Pinneberg
Bepflanzter R3 Steilwall von RAU in Pinneberg
Begrünte Lärmschutzwand auf einem Erdwall - RAU
Begrünte Lärmschutzwand auf einem Erdwall - RAU
Teilweise transparente Lärmschutzwand in Dortmund - RAU
Teilweise transparente Lärmschutzwand in Dortmund - RAU
Bau einer RAU Rock Extensiv Lärmschutzwand in Dortmund

Käytännöllinen ja salamannopeasti pystytetty RAU Rock Extensiv -melusuojaseinä suojaa asuinalueilta moottorien aiheuttamalta ja muista syistä syntyneeltä melulta. Siellä, missä talot on melkein rakennettu suoraan isojen katujen varrelle, ei tavallisesti ole tilaa melusuojapengermälle. Sen vuoksi tarjoamme sinulle tätä käytännöllistä ja ekologista melusuojaseinäjärjestelmää, jonka minimileveys on vain 130 mm. Yksittäiset elementit voidaan toimittaa esiasennettuina käyttöpaikalle ja asentaa liitosjärjestelmän avulla helposti. Ainostaan jalkaelementti perustoineen pitää valmistella erikseen.

Ulkoapäin RAU Rock tuskin erottuu leveämmistä väliseinistä. Samalla tavalla kuin muissakin portfoliomme melusuojaseinissä köynnöskasvit voivat kasvaa ulkoritilää pitkin ja tehdä näin kadunpuoleisesta seinästä vihreän.

Valikko