Rock Extensiv

Bau einer RAU Rock Extensiv Lärmschutzwand in Dortmund
Bau einer RAU Rock Extensiv Lärmschutzwand in Dortmund
Rau Rock Extensiv
Bau einer RAU-Rock-Extensiv- und Aluminiumlärmschutzwand in Hamburg
Bau einer RAU-Rock-Extensiv- und Aluminiumlärmschutzwand in Hamburg
RAU R3 Steilwall auf begrünter Böschung
RAU R3 Steilwall auf begrünter Böschung
RAU R3 Extensiv
RAU R3 Extensiv
Bepflanzter R3 Steilwall von RAU in Pinneberg
Bepflanzter R3 Steilwall von RAU in Pinneberg
Begrünte Lärmschutzwand auf einem Erdwall - RAU
Begrünte Lärmschutzwand auf einem Erdwall - RAU
Teilweise transparente Lärmschutzwand in Dortmund - RAU
Teilweise transparente Lärmschutzwand in Dortmund - RAU
Bau einer RAU Rock Extensiv Lärmschutzwand in Dortmund

RAU rock extensiv støjbarriere er praktisk, og kan på ingen tid monteres på meget befærdede gader og andre steder med meget støj, for at dæmpe støjen fra motorer og anden larm i boligområder. Steder hvor huse generelt er placeret direkte på større gader, er der oftest ikke plads til støjbarrierer. Dermed tilbyder vi et praktisk og økologisk støjbarrieresystem med en minimal bredde på blot 130 millimeter. De enkelte elementer kan formonteres før de ankommer til lokationen, og takket være et modulært system, kan de på ingen tid installeres. Det er kun sokkelelementet med et dybt fundament, som skal forberedes.

Fra overfladen kan RAU rock stort set ikke adskilles fra almindelige bredde skillevægge. Som ved alle de andre støjbarrierer i vores sortiment, kan der integreres slyngplanter på et udvendigt gitter, hvormed fladen med støjbeskyttelses også kan bruges til at bringe naturen, og lidt grønt, ind på gaden.

Menu